L’arbre solidari


Resultat d'imatges de imatge solidariaVivim amb la paraula CRISI senyalada amb foc damunt

la pell. Les retallades a cau d’orella, tallen de socarrel les oportunitats de petits i grans, essent els més menuts i els joves, els més perjudicats.

Educació cada cop es veu obligada a deixar fora de les seves atencions als nens/es i joves amb necessitats educatives especials, ja sigui per dificultats en l’aprenentatge (del tipus que sigui) com per unes potencialitats per damunt del què és habitual per l’edat del nen (Fins ara més o menys, atesos). Així doncs, el futur del nostre país que està en les mans d’aquests propers adults, es veurà ressentit per les oportunitats minvades que se’ls facilita des de l’administració pública.

Els diagnòstics sobre els motius per els quals els infants i joves no assoleixen l’aprenentatge esperat, es fan cada vegada més tard per manca de personal, i els professionals, saturats de feina, no poden fer gaire més. Les beques INAPE (beques assignades per aquests infants amb famílies de pocs recursos econòmics) són escapçades excepte gravetats extremes, sense gens de miraments. I els professionals de les “trinxeres” no poden fer més que complir ordres o plegar.

Per altra banda, els adults amb necessitats emocionals com els petits, o fins hi tot més i tot, de vegades tampoc saben de quina manera sortir dels pous personals en els que acaben immersos. Problemes laborals, de relació interprofessional, amb la parella, la família, les drogues o l’alcohol. Difícil veritat sortir-se’n sol?

Donada aquesta realitat creixent, l’ARBRE vol assolir un compromís i per això, ha obert la possibilitat d’APADRINAR una família o persona, petita o gran, dels què queden i quedaran inevitablement, fora del sistema, amb aquestes necessitats tant importants a ser ateses per a formar-se amb llibertat, solidesa i fortalesa per dur endavant el lideratge de la seva pròpia vida.

L'ARBRE OCTUBRE 2013 011

Com a equip, som conscients que aquestes necessitats de la societat, tant  laboral com educatives, no podrà ésser manllevades en breu, per això volem donar l’oportunitat d’ajudar-nos a tirar endavant a aquestes persones. Els nostres honoraris són reajustats però tot i així, no en fem prou per abastar-los a tots i amb la seva necessitat global.

Si esteu interessats en fer algun tipus de col·laboració hi podeu formar part!

Primerament manteniu una entrevista amb la coordinadora del centre, Iolanda Claveras, que us informarà de com podeu col·laborar. (Escoltarà també les vostres idees i suggerències en cas que en tingueu.)

Prenem el compromís de fer un món millor, on els futurs adults i els actuals pares i mares tinguin tantes oportunitats o més, si s’escau, a les nostres mancances. Aprofitem per donar-vos les gràcies per escollir el nostre centre per una causa solidària.

Entre tots podem aconseguir-ho!!!

T'ha agradat? Comparteix-ho!
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Google Plus
  • Add to favorites

2 pensaments sobre “L’arbre solidari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *